© Copyright 2019 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë. Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Kerkimi Aplikuar dhe Inovacioni

Fushat që mbulon ky Fakultet janë me sensibilitet të veçantë dhe me ndikim të madh të risive shkencore dhe aplikimeve të tyre të drejtpërdrejta në aktivitetin e shoqërisë. Kjo nënkupton një përkushtim të veçantë të departamenteve në identifikimin e fushave kryesore studimore, përcaktimin e tematikave kërkimore duke u bazuar në nevojat e departamenteve, kurrikulave dhe lëndëve që trajtohen në to.

KAMPUSI
 • Kampusi 1:
  Tiranë, Rruga e Kosovarëve, (pranë digës së Liqenit Artificial) Nd. 37, H.1, No.5, 1019
 • Cel: +355 69 20 62 086 / +355 69 20 41 222
 • Email:info@umb.edu.al
 •  
 • Zyra e Financës:
 • Tel: +355 4 220 0173
 • Email: accounting@umb.edu.al
 •  
 • Kampusi 2:
  Tiranë, Rruga Frang Bardhi, Selitë
 • Cel: +355 69 20 67 247
 • Email: mastersecretary@umb.edu.al
STUDIME & PRANIME
 • Zyra e Pranimit:
 • Cel: +355 69 20 41 222
 • Email: admissions@umb.edu.al
 •  
 • Sekretaria Bachelor:
 • Cel: +355 69 40 96 362
 • Email: secretary@umb.edu.al
 •  
 • Sekretaria Master:
 • Cel: +355 69 20 67 247
 • Email: mastersecretary@umb.edu.al
KONTAKTO ME NE