FAKULTETI I SHKENCAVE SOCIALE, TURIZMIT DHE SPORTIT

Prof. As. Robert GJEDIA
Prof. As. Robert GJEDIA
Profesor

Përgjegjës i Departamentit të Shkencave të Edukimit dhe Trajnimit Profesional

Dr. Adriana QAFA
Dr. Adriana QAFA
Lektor

Kordinatore e Departamentit të Shkencave të Edukimit dhe Trajnimit Profesional

PhD. Olta MURATAJ
PhD. Olta MURATAJ
Lektor

Departamenti i Shkencave të Edukimit dhe Trajnimit Profesional

Dr. Mirela KARABINA
Dr. Mirela KARABINA
Lektor

Departamenti i Shkencave të Edukimit dhe Trajnimit Profesional

Msc. Erion MUÇA
Msc. Erion MUÇA
Asistent Lektor

Departamenti i Shkencave të Edukimit dhe Trajnimit Profesional

Msc. Aida HUDHRI
Msc. Aida HUDHRI
Asistent Lektor

Departamenti i Shkencave të Edukimit dhe Trajnimit Profesional

Msc. Flutura SHESHI
Msc. Flutura SHESHI
Asistent Lektor

Departamenti i Shkencave të Edukimit dhe Trajnimit Profesional

Prof. Dr. Artan SHYTI
Prof. Dr. Artan SHYTI
Dekan, Profesor

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Dr. Artan POGONI
Dr. Artan POGONI
Lektor

Përgjegjës i Departamentit të Edukimit Fizik dhe Sporteve

Prof. Dr. Dhimitraq STRATOBËRDHA
Prof. Dr. Dhimitraq STRATOBËRDHA
Profesor

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Prof. Dr. Ilia MAZNIKU
Prof. Dr. Ilia MAZNIKU
Profesor

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Prof. Dr. Lluka HEQIMI
Prof. Dr. Lluka HEQIMI
Profesor

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Prof. As. Bujar KASMI
Prof. As. Bujar KASMI
Profesor

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Silvana DELIA
Msc. Silvana DELIA
Asistent Lektor

Koordinatore e Departamentit të Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Ilia KURO
Msc. Ilia KURO
Asistent Lektor

Koordinator grupi, Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Enkelejda BRAHO
Msc. Enkelejda BRAHO
Asistent Lektor

Koordinatore grupi / Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Dorian META
Msc. Dorian META
Asistent Lektor

Koordinator grupi, Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Marvi KRISTO
Msc. Marvi KRISTO
Asistent Lektor

Koordinator grupi, Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Qatip BARA
Msc. Qatip BARA
Asistent Lektor

Koordinator grupi, Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Vasil MUKA
Msc. Vasil MUKA
Asistent Lektor

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Astrit HAFIZI
Msc. Astrit HAFIZI
Asistent Lektor

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Pavli KARAJ
Msc. Pavli KARAJ
Asistent Lektor

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Andrea BEDINI
Msc. Andrea BEDINI
Asistent Lektor

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Viron BEZHANI
Msc. Viron BEZHANI
Asistent Lektor

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Andrea TROJA
Msc. Andrea TROJA
Asistent Lektor

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Dritan MARKU
Msc. Dritan MARKU
Asistent Lektor

Koordinator grupi, Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Altin GORENXA
Msc. Altin GORENXA
Asistent Lektor

Koordinator grupi, Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Msc. Kristi SHULI
Msc. Kristi SHULI
Asistent Lektor

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve

Dr. Florina PAZARI
Dr. Florina PAZARI
Lektor

Përgjegjëse e Departamentit të Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit

Prof. As. Gavrosh KAVAJA
Prof. As. Gavrosh KAVAJA
Profesor

Departamenti i Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit

PhD. Gazmend ZENELI
PhD. Gazmend ZENELI
Lektor

Departamenti i Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit

Dr. Elda MAMOCI
Dr. Elda MAMOCI
Lektor

Departamenti i Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit

Msc. Xhiljola ABDIHOXHA
Msc. Xhiljola ABDIHOXHA
Asistent Lektor

Koordinatore e Departamentit të Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit

Msc. Irena RESULI
Msc. Irena RESULI
Asistent Lektor

Departamenti i Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit

Msc. Alma GJONI
Msc. Alma GJONI
Asistent Lektor

Departamenti i Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit

Prof. As. Erika MELONASHI
Prof. As. Erika MELONASHI
Profesor

Përgjegjëse e Departamentit të Shkencave të Sjelljes dhe Shëndetit

PhD. Lejda ABAZI
PhD. Lejda ABAZI
Lektor

Departamenti i Shkencave të Sjelljes dhe Shëndetit

Dr. Eneida FRASHËRI
Dr. Eneida FRASHËRI
Lektor

Departamenti i Shkencave të Sjelljes dhe Shëndetit

Dr. Miranda RIRA
Dr. Miranda RIRA
Lektor

Departamenti i Shkencave të Sjelljes dhe Shëndetit

Dr. Migena KAPLLANAJ
Dr. Migena KAPLLANAJ
Lektor

Departamenti i Shkencave të Sjelljes dhe Shëndetit

Dr. Reta PINDERI
Dr. Reta PINDERI
Lektor

Departamenti i Shkencave të Sjelljes dhe Shëndetit

Msc. Kris MUHAJ
Msc. Kris MUHAJ
Asistent Lektor

Kordinatore e Departamentit të Shkencave të Sjelljes dhe Shëndetit

REGJISTROHU NË NEWSLETTER